Ücretsiz Logo Yapabileceğiniz Siteler

Perşembe, Mart 26, 2015 icon18_edit_allbkg

Merhaba Arkadaşlar,
bu yayınımda sizlere ücretsiz logo yapabileceğiniz servislerden bahsedeceğim.Sitenizin logosunun olması sizi daha çok hatırlatacaktır.Fakat iyi bir logo oluşturmak o kadar da kolay değildir.Yaptığınız işi ve sitenizi iyi yansıtan bir tasarım yapmanız gerekir.Profesyonel tasarımcıların yapacağı logolar yüksek bütçe ayırmanız gerekebilir.Aşağıda belirtecek olduğum sitelerden ücretsiz ve sizi yansıtacak derece de logolar yapabilirsiz.Bazıları ücretsizken bazılarıda yüksek çözünürlükte logo yaptığından dolayı ücretli.Fakat siz ücretsiz olanlarıyla da iyi bir logo tasarlayabilirsiniz.

1-ONLİNE LOGO MAKER

En iyi logo tasarım sitelerinden biridir ve ücretsizdir.Hazır görsellik kullanarak veya kendi istediğiniz bir resmi yükleyerek düzenleyip kullanabilirsiniz.



2-THE FREE LOGO MAKERS

Basit bir arayüze sahip olan bu sitede oldukça basit ve sade logolar yapabilirsiniz.
Siteye gitmek için tıklayın.


3-LOGO GENİE

Logo tasarlamak için en iyi sitelerden birisidir.Oldukça iyi ve basit bir arayüzü vardır.Kategoriye site adınızı ve sloganını yazarak oluşturulan tasarımları görebilirsiniz.Bir logo oluşturarak onu özelleştirebilirsiniz.


4-LOGO GARDEN

Sade ve şık logo oluşturmak için kullanılabilicek bir servis.Buradan sembollere efektler vererek logo oluşturabilirsiniz.
Siteye gitmek için tıklayın.


5-LOGASTER

Gerçekten iyi bir logoya ihtiyacınız varsa Logaster ilk girmeniz gereken logo sitesi olabilir.Kullanıcı arayüzü gayet kullanışlı ve kaliteli bir logoyu hızlı tasarlayan servistir.Logoları oluşturabilir ve ücretsiz kayıt olarak indirebilirsiniz.



Oluşturduğunuz logoyu üyelik açarak ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.Zip dosyası halinde inen ve bunun içerisinde altı farklı şekilde olan logolar yer alır.Düşük çözünürlükte olmasına rağmen iyi bir logo yapabilirsiniz.Ücret ödemeden iyi bir logonuz neden olmasın ki...

Paylaş

Benzer Yayınlar

4 yorum

yorum
28 Mart, 2015 14:25 Sil

Ellerinize sağlık hocam güzel bir yazı olmuş :)

Cevapla
avatar
28 Mart, 2015 15:26 Sil

Yaralı bir paylaşım olmuş Allah Razı Olsun !

Cevapla
avatar
28 Mart, 2015 22:40 Sil

Teşekkükler Allah hepimizden razı olsun :)

Cevapla
avatar

İfadeleri kullan İfadeleri kapat

Lütfen yorum yaparken şunlara dikkat ediniz:

  • Küfürlü, siyasi veya huzur bozucu yorumlar yapmamaya,
  • Reklam, spam gibi yorumlar yapmamaya,

Dikkat ediniz. Yorumlarınız Admin onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır.