Hazır Sosyal Paylaşım Eklentisi - 7

Çarşamba, Mart 04, 2015 icon18_edit_allbkg

Merhaba Arkadaşlar, bugün yayınımda sizlere blogunuzda kullanabileceğiniz sosyal paylaşım eklentisini sunacağım üzerine geldiğimizde yukardan aşağı değisen eklenti.

Blognuza eklemek için Bloggerınızın Click Kumanda Panelinden Yerleşimi seçip Gadget Ekle diyoruz daha sonra Temel sekmesinden HTML/JavaScript diyoruz ve kodu ekliyoruz.




# ile olan yerlere sosyal medya linklerinizi yazınız...
Yardım için yoruma yazabilirsiniz....Sağlıcakla kalın...

Paylaş

Benzer Yayınlar

2 yorum

yorum
Adsız
24 Haziran, 2015 05:35 Sil

Merhaba .blogunuzdan cok güzel bilgiler edindim cok teşekkür ederin.sizden bir yarıdım isticem.şu and ayorum yaptıgım kısımda bloger yorumları ve facebook yorumları yazıyor .ayrıca Popüler Konular Kategoriler Etiketler sayfanın sol tarafında böyle bir yer var bu ikisini bende kendi kurucagım bloga uygulamak istiyorum.blogerr icin.yardımcı olursanız cok sevinirim.blogunuz cok güzel başarılar dilerim.yorumalrınızı bekliyorum hayırlı ramazanlar..

Cevapla
avatar
24 Haziran, 2015 14:44 Sil

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Tabi ki yardımcı olurum.Bugün ben sağda görünen etiketler,popüler konular yerinin nasıl yapılacağını anlatan bir konu paylaşayım sizde ordan yapın yapamadığınız yerde yardımcı olurum.Facebook yorumları sisteminede ben biraz bakayım onuda sizinle paylaşırım..Hayırlı Ramazanlar...

Cevapla
avatar

İfadeleri kullan İfadeleri kapat

Lütfen yorum yaparken şunlara dikkat ediniz:

  • Küfürlü, siyasi veya huzur bozucu yorumlar yapmamaya,
  • Reklam, spam gibi yorumlar yapmamaya,

Dikkat ediniz. Yorumlarınız Admin onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır.